Vapaaehtoistoiminnan aloittaminen Pakolaisavulla on nyt entistä helpompaa!

Vertaistoiminnan ohjaajia

Oletko miettinyt vapaaehtoistoiminnan aloittamista? Nyt toimintaan pääsee mukaan entistä joustavammin, koska jatkossa vapaaehtoisen peruskoulutuksen voi suorittaa itsenäisesti ja etänä, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Ytimekäs koulutus perehdyttää sinut suomen kielen harjoitusryhmien vetäjäksi sekä toimimaan arjen apuna maahanmuuttajille kertaluontoisissa tehtävissä. Opit itseopiskelumateriaaleista myös ajankohtaisista teemoista, selkokielestä sekä antirasismista.

Aloita koulutus tästä linkistä.

Koulutuksen suorittaminen ei vielä sido toimintaan, joten voit vapaasti kokeilla, olisiko tämä sinulle sopiva tapa osallistua toimintaamme.

 

Jos koulutuksen suoritettuasi haluat aloittaa vapaaehtoistoiminnan, työntekijämme keskustelee kanssasi vielä henkilökohtaisesti aloituksesta. Järjestämme vapaaehtoisillemme säännöllisesti myös yhteisiä tapaamisia ja jatkokoulutuksia. Pakolaisavun vapaaehtoistyössä vahvistetaan maahan muuttaneiden kielitaitoa, hyvinvointia ja verkostoja hyvin konkreettisella tavalla. Voit lukea lisää erilaisista tehtävistä verkkosivuiltamme.

Tervetuloa mukaan vapaaehtoisten hyväntuuliseen yhteisöön ja edistämään kanssamme pakolaisten ja maahanmuuttaneiden kotoutumista ja heidän oikeuksiensa toteutumista!