Parempi Lahja -kaupan tilaus- ja toimitusehdot

Tilausehdot

Tuotteiden hinnat ja arvonlisävero

Kunkin tuotteen kappalekohtainen hinta löytyy kyseisen tuotteen sivulta. Verkkokaupassamme myytävät tuotteet ovat joko yhdistyksen kannatustuotteita tai rinnastettavissa lahjoituksiin (aineettomat lahjat) ja siten arvonlisäverovapaita.

Maksutavat

Yksityisasiakkaille käytössä olevat maksutavat ovat yleisimmät verkkopankit ja luottokortit.

Yritykset ja yhteisöt voivat lisäksi pyytää maksutavaksi laskua. Näissä tapauksissa ota yhteyttä lahjoittajapalvelu@pakolaisapu.fi, ja sovi tilauksesta sekä laskutuksesta sähköpostitse.

Palautusoikeus

Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla kannatustuotteillamme on 14 vuorokauden rajoittamaton palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme sähköpostilla lahjoittajapalvelu@pakolaisapu.fi tai puhelimitse 044 742 9203 (ti-to klo. 10–14). Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista, kuten postikuluista.

Aineettomat lahjamme eli sähköiset ja paperiset kortit ovat lahjoitukseen rinnastettavia tuotteita, eikä niillä tällöin ole palautusoikeutta.

Vialliset ja virheelliset tuotteet

Jos vastaanottamasi tuote on vioittunut tai lähetyksen sisältö ei vastaa sähköisesti saamaasi tilausvahvistusta, ilmoita meille virheestä sähköpostitse osoitteeseen lahjoittajapalvelu@pakolaisapu.fi. Ohjeistamme sinua tällöin tuotteen maksuttomasta palautuksesta sekä sovimme kanssasi joko rahanpalautuksesta tai korvaavan tuotteen lähettämisestä.

Toimitusehdot

Toimitustapa ja -aika

Tuotteet toimitetaan Postin kautta kirjepostina. Tuotelähetyksiä ei voi valitettavasti seurata. Sähköiset pdf-kortit toimitetaan automaattisesti maksun jälkeen asiakkaan tuotesivulla määrittelemään sähköpostiosoitteeseen.

Tilausten tavanomainen käsittelyaika on 1-3 arkipäivää. Kokonaistoimitusaika postituksen vaativille tuotteille on yleensä 4-9 arkipäivää. Suomen Pakolaisapu ei voi vastata kuljetuspalveluntarjoajan toiminnan vuoksi aiheutuvista viivästyksistä toimitusajoissa.

Toistaiseksi toimitamme tuotteitamme vain Suomeen.

Toimitusmaksut

Sähköiset ja paperiset kortit toimitetaan ilman erillistä toimitusmaksua.

Muihin tilauksiin lisätään ostoskorissa 4,90 €:n pakkaus- ja toimitusmaksu.