Huijausviestejä liikkeellä Suomen Pakolaisavun nimissä

Nainen katsoo puhelinta

Suomen Pakolaisavun nimissä on viime päivinä lähetetty huijausviestejä, joissa kerrotaan vastaanottajan tehneen Pakolaisavulle kuukausilahjoituksen. Viestit on lähetetty tuntemattomasta numerosta online-tekstiviestipalvelun kautta. Viestit eivät ole Pakolaisavulta, eikä viesteissä ilmoitettua lahjoitusta ole veloitettu. Olemme olleet asian tiimoilta yhteydessä poliisiin.

Suomen Pakolaisapu on tunnettu luotettavuudestaan toimittaa apu perille tehokkaasti. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Olemme saaneet rahoittajiltamme positiivista palautetta sekä varojen tehokkaasta käytöstä että hankkeiden hyvien toimintatapojen mukaisesta raportoinnista. Onnistuaksemme tärkeässä työssämme kehitämme jatkuvasti asiantuntemukseen pohjaavaa ja fokusoitunutta työtä ja noudatamme hyvää hallintotapaa. Työmme mahdollistaa kattava ja toimiva yhteistyöverkosto.

Otathan meihin pikaisesti yhteyttä (toimisto@pakolaisapu.fi), jos epäilet saaneesi huijausviestin.

Pahoittelemme tilannetta ja tekstiviesteistä aiheutunutta vaivaa!