Yli esteiden -aamiaisseminaari täyttyi nopeasti

Pakolaisavun työntekijä Maryam Fathollahi opastaa asiakasta.

Kiitos kaikille Pakolaisavun Kurvi-toiminnon Yli esteiden -aamiaisseminaariin ilmoittautuneille ja lämpimästi tervetuloa!

Yli esteiden -aamiasseminaari on Kurvi-toiminnon 6. aamiaisseminaari, joka on suunnattu eri alojen ammattilaisille. Tällä kertaa seminaarissa keskustellaan suomalaisen palvelujärjestelmän haasteista maahanmuuttajien näkökulmasta. Keskiviikkona 18.12. järjestettävän tapahtuman suosio yllätti meidätkin, ja tapahtuma tuli täyteen ennätysvauhtia. Voit siitä huolimatta ilmoittautua vielä varasijalle tästä!

Varasijalta tapahtumaan valituksi tulleet saavat erillisen vahvistuksen sähköpostitse. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestä mahdollisimman pian Kurvi-toiminnon koulutus- ja vaikuttamistyön vastaavalle Iina Heldanille, jotta voimme täyttää vapautuneen paikan.

Suuren suosion johdosta järjestämme tapahtumasta myös live-streamin, josta kerrotaan lisää lähempänä tapahtumaa Pakolaisavun Facebook-sivulla. 

Mikäli et tällä kertaa pääse mukaan seminaariin, muistathan, että Kurvi-toiminto tarjoaa maahanmuuttaja-asiakkaiden kanssa työskenteleville eri alojen ammattilaisille maksuttomia koulutuksia. Koulutuksia voidaan pitää esimerkiksi maahanmuutosta Suomessa (maassaolon statukset, oleskelulupaperusteet ja henkilöllisyyden todentamisen haasteet) tai maahanmuuton erityispiirteistä suomalaisessa palvelujärjestelmässä (maahanmuuttajien oikeudet sosiaaliturvaan ja palveluihin sekä rakenteelliset esteet palvelujärjestelmässä toimimiselle). Lisätietoa koulutuksista saat Iina Heldanilta, puh. 040 767 1594 tai iina.helldan@pakolaisapu.fi.