Kaikkien vertaistoiminta -koulutus 20.3. & 3.4.2020

Pakolaisavun vertaistoimintaan osallistuvat keskustelevat ja nauravat pöydän ääressä
Pakolaisapu järjestää keväällä vertaistoiminnan koulutuksen. Kaikkien vertaistoiminta -koulutus on tarkoitettu vertaisohjaajille, vertaistukihenkilöille ja vertaistoiminnan järjestäjille. Koulutus antaa työkaluja toimijoille sellaisen vertaistoiminnan toteuttamiseksi, johon kaikkien, myös kotoutujien, on helppo osallistua. Koulutuksessa opit maahanmuuttajien moninaisista taustoista sekä alat tunnistaa kotoutumisprosessin yksilöllisiä vaikutuksia vertaistoiminnan osallistujissa.
 
Kouluttajina toimivat Pakolaisavun vertaistoiminnan suunnittelijat Dora Puhakka ja Heli Tikkanen.
 
Aika: 20.3 & 3.4.2020 klo 9.30–15.30
 
Paikka: Helsinki
 
Lisätietoja Dora Puhakalta, dora.puhakka@pakolaisapu.fi tai p. 044 781 6521.
 
Koulutukseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat kuitenkin molempina päivinä pääsevät.
 
Ilmoittaudu viimeistään 21.2.2020: https://fi.surveymonkey.com/r/N2JXFVN.
 
 
Suomen Pakolaisapu on kouluttanut satoja vertaisohjaajia ympäri Suomea. Tavoitteellisessa vertaistoiminnassa osallistujat saavat faktatietoa ohjaajilta ja tukea muilta, joilla on samanlainen elämäntilanne. Parhaimmillaan vertaistoimintaan osallistuvan itseluottamus kasvaa, hänen tietonsa ja voimavaransa lisääntyvät ja hän löytää paikkansa olla ja toimia uudessa yhteiskunnassa.