Uudet, upeat Parempi lahja -kortit Aalto-yliopiston opiskelijoiden käsialaa!

Pakolaisavun Rauha Parempi Lahja -kortti

Pakolaisavun uudet Parempi lahja -kortit ovat saapuneet verkkokauppaamme. Sähköiset kortit toimivat uudistettujen aineettomien lahjojemme visuaalisena ilmeenä ja sähköisenä tervehdyksenä.

Parempi lahja -kortit ovat Aalto ARTS:n visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelman opiskelijoiden käsialaa. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat Milja Komulainen ja Ella Eskola kuvittivat uudet kortit raikkaalla värimaailmalla ja kauniilla grafiikalla.

Kuvituksen takana ovat Aalto ARTS:n opiskelijat Milja Komulainen ja Ella Eskola.

”Tavoitteenamme oli luoda iloisia ja energisiä mielikuvia Pakolaisavun työstä ja sen toiminnassa mukana olevista ihmisistä. Halusimme välttää kuvituksissa vanhanaikaista kehitysmaakuvastoa”, Komulainen ja Eskola kertovat.

Korttien kuvitusprosessi oli tekijöiden mukaan käytännönläheinen.

Kuvitukset on leikattu käsin paperista, jonka jälkeen niitä on työstetty tietokoneella. Yhteinen tekniikka ja värimaailma varmistivat, että kahden kuvittajan tekemästä kuvakokonaisuudesta tuli eheä.

Uudistetun lahjavalikoimamme kautta voit tukea muun muassa tyttöjen oikeuksia, naisten yrittäjyyskoulutusta ja perheiden toimeentuloa. Aineettomilla lahjoillamme voit myös minimoida ilmastonmuutoksen vaikutusta pakolaisten arkeen. Pakolaisavun koulutuksissa nimittäin opetellaan muun muassa kuivuutta kestävien kasvien viljelyä, vettä säästäviä menetelmiä ja muita ilmastonmuutokseen sopeutumisen taitoja.

Tutustu uudistuneisiin aineettomiin lahjoihimme ja korttien upeaan kuvitukseen Parempi lahja -verkkokaupassa!

Kuvituksissa käytetyt monenlaiset muodot on alunperin leikattu käsin paperista.