Kutsu globaalikasvattaja vierailulle

Keitä ovat pakolaiset? Miltä tuntuu jättää kotinsa?
Kutsu Pakolaisavun globaalikasvattaja pitämään pakolaisuutta käsittelevä oppitunti.

Pakolaisavun kouluvierailuilla pakolaisuuteen pureudutaan mieleenpainuvalla ja ymmärrettävällä tavalla. Oppitunneilla tutustutaan esimerkiksi maailman pakolaistilanteeseen ja pakolaisuuden syihin sekä eläydytään pakenemaan joutuneen asemaan.

Oppituntien teemat linkittyvät perus- ja lukio-opetuksen opetussuunnitelmien arvoperustaan sekä tukevat laaja-alaisten osaamistavoitteiden ja aihekokonaisuuksien toteuttamista.

Globaalikasvattajamme hyödyntävät osallistavia ja toiminnallisia menetelmiä.

Parasta vierailussa oli loistavat vierailijat, mielenkiintoinen ja hyvin esitetty faktatieto ja opiskelijoiden osallistaminen.
– Opettaja, Helsinki

Kenelle: Oppitunnit on suunnattu ensisijaisesti yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin, mutta niitä voi tilata myös esimerkiksi nuorisotaloille tai tapahtumiin. Vierailut sopivat erinomaisesti myös osaksi erilaisia teemapäiviä!

Kesto: Oppitunnit kestävät yleensä 45–90 minuuttia tilaajan toiveiden mukaan, ja ne toteutetaan yhdelle ryhmälle kerrallaan. Kannustamme tilaamaan vierailun useammalle ryhmälle saman päivän aikana.

Missä: Tällä hetkellä tarjoamme vierailuja pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa sekä näiden kaupunkien lähikunnissa.

Vierailut ovat tilaajalle maksuttomia.

Kutsu vierailija