Jokaisessa meissä on piilotettua potentiaalia: taitoja ja osaamista, jotka esiin päästessään tuovat maailmaan lisää onnellisuutta ja hyvinvointia. Joskus näitä kykyjä pitää piilossa huono itsearvostus tai uskalluksen puute. Liian usein kynttilää pitää vakan alla kuitenkin itsestä riippumattomat esteet, kuten globaali epätasa-arvo, syrjintä ja vihapuhe.

Meidän toisillemme osoittama empatia on kuin valo pimeässä: se tuo toivoa, lohtua ja kannustaa jakamaan valoa eteenpäin.

Sytyttämällä empatiakynttilän yrityksesi tukee lahjoituksellaan Suomen Pakolaisavun Empathy Movementia. Haluamme tuoda maailmaan lisää välittämistä ja ymmärrystä vihapuheen sijaan. Empatia on muutosvoima, jota tarvitsemme hyvinvoinnin ja onnistuneen kotoutumisen turvaamiseksi tulevaisuudessakin.

Miksi lahjoittaisit empatialle?

Lahjoittamalla 300 euroa tai enemmän yrityksesi saa sähköisen joulukortin yhteistyökumppaneiden muistamiseen. Kaikki lahjoittaneet yritykset voivat ladata käyttöönsä kampanjabannerit, joilla voi kertoa lahjoituksesta verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa tai sähköpostiallekirjoituksessa. 

LATAA MATERIAALIT

ANTON&ANTON

400€

REMES DESIGNS

500€

OY BORGSTRÖM TRADING AB

200€

AGENDA HELSINKI

2880€

SAGA VERA OY

100€

SYTYTÄ KYNTTILÄ EMPATIALLE

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, png.
  • 0,00 €
Osasto:

Lähetettyäsi lomakkeen klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa ostoskärryn kuvaa, niin pääset maksamaan lahjoituksesi. Jos yrityksesi tarvitsee lahjoituslaskun, ota yhteyttä toimisto@pakolaisapu.fi.

Mihin varat käytetään? 

Suomen Pakolaisavun Empathy Movement ohjaa varat pakolaisten kotoutumisen tukemiseen Suomessa, Ugandassa, Myanmarissa ja Turkissa.

Uuteen maahan kotoutuminen vaatii paljon voimavaroja pakolaiselta ja edellyttää empatiaa vastaanottavalta yhteiskunnalta. Pakolaisapu tekee työtä yhteiskunnan kotoutumisprosessien vahvistamiseksi ja tukee haavoittuvimmassa asemassa olevia pakolaisia. Erityisesti pakolaisnaiset joutuvat usein turvattomaan asemaan joutuessaan jättämään kotinsa. Autamme heitä rakentamaan elämäänsä uudelleen tarjoamalla koulutusta ja mahdollisuuksia toimeentuloon. Teemme jatkuvasti työtä myös asenneilmapiirin parantamiseksi pakolaisia vastaanottavissa maissa, sillä kotoutuminen uuteen yhteiskuntaan voi onnistua vain myönteisessä ja kannustavassa ympäristössä.

Kiitos, kun autat meitä rakentamaan empaattisempaa maailmaa.

Poliisihallituksen rahankeräyslupa RA-2017-854 / 1.1.2018-31.12.2022

Keräyslupa ja tietosuojaseloste.