Haemme harjoittelijaa varainhankinnan ja hallinnon tehtäviin

Kaksi ihmistä hymyilee ja katsoo toisiaan tietokoneen äärellä.

Haluatko saada työkokemusta kansainvälisessä organisaatiossa? Haluatko olla mukana toteuttamassa varainhankintaa, jolla mahdollistetaan Pakolaisavun toimintaa pakkomuuton koskettamien ihmisten tukemiseksi uuden elämänvaiheen alussa? Haluatko olla osa asiantuntijatiimiä?

Suomen Pakolaisapu etsii innokasta ja tehokasta harjoittelijaa varainhankinnan ja hallinnon tehtäviin syksylle 2024.
 
Harjoittelijana pääset osallistumaan sekä viestintä- ja markkinointiosaston että talous- ja hallinto-osaston tehtäviin. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu lahjoittaja- ja asiakaspalvelutehtävien hoitamista, lahjoittajaviestinnän tuottamista ja julkaisua järjestön viestintäkanavissa, erilaisia yleisiä toimistotehtäviä, kuten kokousjärjestelyjä, postinkäsittelyä ja toimiston ylläpitoa sekä HR- ja taloushallinnon avustavia tehtäviä. Harjoittelija pääsee myös osallistumaan tapahtumiin järjestön edustajana.
 
Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa elokuun puolivälissä ja työskennellä joulukuun loppuun asti. Maksamme harjoittelijalle Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan suuruista palkkaa.
 
 
Edellytämme hakijoilta:  
 
 • Kiinnostusta pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin
 • Hyviä kirjoitus- ja viestintätaitoja
 • Halua oppia järjestötyöstä
 • Soveltuvaa koulutusta
 • Erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelu- ja sisällöntuotantotehtävien takia

Lisäksi arvostamme:

 • Sosiaalisen median tuntemusta
 • Kokemusta viestintä- tai varainhankinnan tehtävistä
 • Taittokokemusta ja kuvankäsittelyohjelmien tuntemusta
 • Hyvää kielitaitoa (englanti, ruotsi)
Tarjoamme: 
 
 • Oppimismyönteisen ja kehittämisorientoituneen organisaation
 • Lämminhenkisen, dynaamisen ja kansainvälisen työyhteisön
 • Kannustavan esihenkilön ja tiimin
 • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • Joustavat työkäytännöt
 • Lakisääteistä laajemman työterveyshuollon Terveystalossa sekä koeajan jälkeen kattavan työkykyvakuutuksen
 • Lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista, ja työskentelemme hybridimallin mukaisesti osin etänä. Tässä tehtävässä työskentely tapahtuu pääosin Helsingin Vallilassa sijaitsevassa toimistossamme. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja, joten toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.
 
Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa viimeistään sunnuntaina 26.5.2024 aikana osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Varainhankinnan ja hallinnon harjoittelija”.
 
Haastattelut pidetään torstaina 30.5.2024.
 

Lisätietoa tehtävästä antaa vaikuttamistyön ja varainhankinnan asiantuntija Melissa Ahlberg (puh. 044 719 7911) to 16.5. klo 15.00–16.00 sekä viestintä- ja markkinointijohtaja Annika Nyman-Paajanen (puh. 044 754 3298) to 23.5. klo 11.30–12.30 ja 15.00–16.00 

 

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakkomuuttoon liittyviin kysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Lähes 60 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.