Haemme viestintä- ja markkinointiosastolle harjoittelijaa

Kaksi ihmistä katsoo heidän välissään pöydällä olevaa tietokonetta.
Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja tekemässä viestintää pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä? Suomen Pakolaisapu etsii innokasta ja tehokasta harjoittelijaa viestintä- ja markkinointiosastolle syksylle 2024.
 
Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin viestinnän tehtäviin, kuten tausta-aineistojen valmisteluun, mediatyöhön ja sen seurantaan sekä sisällöntuotantoon verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Tehtäviisi kuuluu myös tapahtumiin osallistuminen järjestön edustajana sekä vaikuttamistyössä avustaminen. Tehtäviä on mahdollista muokata omien kiinnostusten pohjalta.
 
Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa elokuun puolivälissä ja työskennellä joulukuun loppuun asti. Maksamme harjoittelijalle Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan suuruista palkkaa.
 
Edellytämme hakijoilta:
 • Kiinnostusta pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin
 • Hyviä kirjoitus- ja viestintätaitoja
 • Halua oppia viestinnästä ja järjestötyöstä
 • Soveltuvaa koulutusta
 • Erinomaista suomen kielen taitoa sisällöntuotantotehtävien takia
 
Lisäksi arvostamme:
 • Sosiaalisen median tuntemusta
 • Kokemusta viestintätehtävistä
 • Taittokokemusta ja kuvankäsittelyohjelmien tuntemusta
 • Hyvää kielitaitoa (englanti, ruotsi)
 
Tarjoamme:
 • Oppimismyönteisen ja kehittämisorientoituneen organisaation
 • Lämminhenkisen, dynaamisen ja kansainvälisen työyhteisön
 • Kannustavan esihenkilön ja tiimin
 • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • Joustavat työkäytännöt
 • Lakisääteistä laajemman työterveyshuollon Terveystalossa sekä koeajan jälkeen kattavan työkykyvakuutuksen
 • Lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
 
Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista, ja työskentelemme hybridimallin mukaisesti osin Helsingin Vallilassa sijaitsevassa toimistossamme sekä osin etänä. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja, joten toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.
 
Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa viimeistään sunnuntaina 26.5.2024 aikana osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Viestintäharjoittelija”. Haastattelut pidetään maanantaina 3.6.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Marjukka Koskenkorva (puh. 045 133 3803) ma 6.5. klo 9.00–10.00, ke 8.5. klo 14.00–15.00, ma 20.5. klo 14–15 ja ke 22.5. klo 15–16.
 
Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.