Haemme arabiankielistä suunnittelijaa!

Tietokone, kuvapankkikuva

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla tekemässä yhteiskunnallisesti mielenkiintoista ja merkittävää työtä näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu hakee osaavaan joukkoonsa asiantuntevaa ja kehittämisotteista arabiankielistä suunnittelijaa STEA-rahoitteiseen Reilu työelämä -hankkeeseen. Hankkeessa ennaltaehkäistään työperäistä hyväksikäyttöä ja tuetaan työperäisen hyväksikäytön uhrien pääsyä tukipalveluihin.

Hankkeen suunnittelijana vastaat arabiankielisten info- ja keskustelutilaisuuksien järjestämisestä ammattiliittojen, viranomaisten ja muiden alan toimijoiden kanssa. Tapaat myös kohderyhmää henkilökohtaisesti mahdollisen työperäisen hyväksikäytön tunnistamiseksi ja tilanteen selvittämiseksi. Lisäksi annat hyväksikäytön uhreille neuvontaa vähintään englanniksi, suomeksi ja arabiaksi. Tuet yrityksiä työperäisen hyväksikäytön ennaltaehkäisyssä ja koulutat ammattilaisia tunnistamaan työperäisen hyväksikäytön riskit ja uhrit yhdessä darinkielisen suunnittelijan kanssa. Tukenasi sinulla on ammattitaitoisen ja kokeneen yksikön tuki, Pakolaisavun laaja asiantuntijuus sekä yhteistyökumppanit.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja
  • kokemusta neuvontatyöstä sekä ohjaamisesta ja kouluttamisesta
  • suomalaisen palvelujärjestelmän, työelämän ja yhteiskunnan tuntemusta
  • maahanmuuttokysymysten tuntemusta
  • kokemusta työperäisen hyväksikäytön teemojen parissa työskentelystä
  • kokemusta sidosryhmä- ja verkostotyöstä
  • sujuvaa suomen, englannin sekä arabian kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi
  • matkustusvalmiutta Suomessa

Arvostamme hakijalta:

  • hankehallinnon osaamista
  • kohtaavaa työotetta

Työskentely tapahtuu Pakolaisavun uuden hybridimallin mukaisesti Helsingin Vallilassa sijaitsevassa toimistossa ja etänä vallitsevat koronaohjeistukset huomioiden. Koska kyseessä on valtakunnallinen hanke, yksittäisiä työpäiviä on myös eri puolilla Suomea. Tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista. Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.1.2022 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Suunnittelija/Reilu työelämä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksilötyön yksikön päällikkö Maria Wikberg (puh. 044 720 8479) torstaina 13.1.2022 klo 13–14 ja keskiviikkona 19.1.2022 klo 8.30–10. Haastattelut järjestetään pääosin torstaina 27.1.2022, mutta niitä voidaan pitää jo hakuaikana.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.