Haemme asiakkuusvastaavaa!

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Oletko myyntihenkinen ja haluatko vastata asiakkuuksiemme sekä varainhankintamme kehittämisestä? Haluatko olla osa todellista asiantuntijatiimiä?
 
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen tuloksellista ja aikaansaavaa asiakkuusvastaavaa viestintä- ja markkinointiosastollemme vastaamaan järjestömme monipuolisten asiakkuuksien ja kumppanuuksien strategisesta kehittämisestä ja toteuttamisesta!
 
Tässä uudessa tehtävässä pääset itsenäisesti kehittämään yritysvarainhankinnan kokonaisuutta sekä ideoimaan uusia konsepteja ja asiakaspolkuja. Vastaat osa-alueen strategisesta suunnittelusta sekä budjetoinnista ja omalla toiminnallasi varmistat järjestölle tärkeän tuloksellisen varainhankinnan onnistumisen. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu järjestön päivittäisen lahjoittajaviestinnän toteuttamista sekä erilaisten lahjoittajapolkujen kehittämistä yhdessä pienen mutta tehokkaan varainhankinnan ja vaikuttamistyön tiimin kanssa. Tehtävässäsi sinua tukevat esihenkilön ja tiimin lisäksi järjestömme muut asiantuntijat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.
 
Edellytämme hakijoilta: 
 
⦁ aiempaa työkokemusta varainhankinnasta tai myyntitehtävistä
⦁ kokemusta ja ymmärrystä tuloksellisesta varainhankinnasta tai myynnistä
⦁ erinomaisia tieto- ja viestintäteknisiä taitoja
⦁ hyviä digimarkkinoinnin taitoja
⦁ erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa
 
Kiinnostus ja perehtyneisyys pakolais- ja maahanmuutto- tai kehitysyhteistyön kysymyksiin katsotaan eduksi.
 
Tulet työskentelemään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä hybridimallin mukaisesti sekä toimistollamme Vallilassa että etänä vallitsevat koronaohjeistukset huomioiden. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja, joten toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.
 
Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.1.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Asiakkuusvastaava”.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtajamme Annika Nyman-Paajanen (p. 044 754 3298) ke 8.12. klo 12–13 ja ti 21.12. klo 14–15.
 
Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.