Haemme viestintä- ja markkinointiosastolle harjoittelijaa!

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja tekemässä viestintää pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu etsii innokasta ja tehokasta harjoittelijaa viestintä- ja markkinointiosastolle keväälle 2022.

Harjoittelija pääsee osallistumaan monipuolisesti erilaisiin viestinnän tehtäviin, kuten tausta-aineistojen valmisteluun, mediatyöhön ja sen seurantaan sekä sisällöntuotantoon verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu myös tapahtumiin osallistuminen järjestön edustajana sekä varainhankinnassa ja vaikuttamistyössä avustaminen. Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata omien kiinnostusten pohjalta.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa. Minimiharjoitteluaika on kolme kuukautta, ja harjoittelun kokonaispituus sovitaan tapauskohtaisesti.

Haemme ensisijaisesti korkeakouluharjoittelijoita, joille on myönnetty harjoitteluun korkeakoulun tuki. Palkkaus on korkeakouluharjoittelun mukainen.

Edellytämme hakijoilta:

  • Kiinnostusta pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin
  • Hyviä kirjoitus- ja viestintätaitoja
  • Halua oppia viestinnästä ja järjestötyöstä
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Erinomaista suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Sosiaalisen median tuntemusta
  • Kokemusta viestintätehtävistä
  • Taittokokemusta ja kuvankäsittelyohjelmien tuntemusta
  • Hyvää kielitaitoa (englanti, ruotsi)

Toimipiste on Pakolaisavun toimistolla Helsingin Vallilassa, mutta työskentelemme osittain myös etänä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa viimeistään 28.11.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Viestintäharjoittelija”.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestinnän asiantuntija Marjukka Koskenkorva (puh. 045 133 3803) ti 16.11. klo 15.00–16.00 ja to 18.11. klo 9.00–10.00.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.