Haemme harjoittelijaa kehittämään digitaalista markkinointia ja asiakasprosesseja!

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana kehittämässä digitaalista markkinointia ja asiakaskokemusta osana huipputiimiä?

Haemme nyt innostunutta ja oma-aloitteista harjoittelijaa suunnittelemaan ja kehittämään digitaalista markkinointia ja parantamaan asiakashallintaprosesseja ja -kokemusta Kehittämisen ja kansalaistoiminnan osastoon.

Harjoittelija toimii osana kehittämisen ja kansalaistoiminnan tiimiä, ja hän tukee asiantuntijoita digitaalisessa viestinnässä ja markkinoinnissa (mm. verkkosivujen kehityksessä, hakukoneoptimoinnissa, sosiaalisessa mediassa), asiakasprosessien hallinnassa sekä koulutus- ja kehittämistehtävissä. Tehtävässäsi sinua tukevat esihenkilön lisäksi järjestömme muut asiantuntijat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Edellytämme harjoittelijalta:

  • Kokemusta tai koulutustaustaa digitaalisesta viestinnästä ja markkinoinnista
  • WordPress-osaamista
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista viestintäosaamista
  • Aloitteellista asennetta
  • Kykyä työskennellä tiimissä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Voimassa olevaa opiskeluoikeutta

Tulet työskentelemään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa, ja mikäli koronatilanne jatkuu, etänä. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä ja nähdä työsi jälki. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Harjoittelijalle maksetaan vähintään Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan suuruista palkkaa (1 252/kk vuonna 2021). Harjoittelun kesto on pääsääntöisesti 4 kk ja alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.6.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”HARJOITTELIJA”. Haastattelut pidetään 21. ja 22.6.2021.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kehittämisjohtaja Tuuli Nikula (puh. +358 44 761 6556) soittoaika 26.5. klo 9–12 ja 2.6. klo 13–16.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta verkkosivuillamme.