Haemme vaikuttamistyön ja varainhankinnan assistenttia!

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa vaikuttamistyötä sekä varainhankintaa pakolais- ja kotoutumiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja tehokasta vaikuttamistyön ja varainhankinnan assistenttia avustamaan monipuolisissa vaikuttamistyön ja varainhankinnan tehtävissä viestintä- ja markkinointiosastollemme!

Tässä tehtävässä avustat vaikuttamistyön ja varainhankinnan sekä kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Tuotat sisältöä järjestömme eri viestintäkanaviin sekä suunnittelet ja toteutat digimarkkinointia. Kehität varainhankinnan asiakaspolkuja ja osallistut aktiivisesti sidosryhmätyöskentelyyn yhteiskuntasuhdepäällikkömme apuna. Tehtävä on uusi, joten pääset muokkaamaan siitä näköisesi. Tehtävässäsi sinua tukevat esihenkilön lisäksi tiimin sekä järjestömme muut asiantuntijat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Edellytämme hakijoilta:

  • 1–3 vuoden työkokemusta viestinnästä, vaikuttamistyöstä ja/tai varainhankinnasta
  • hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja
  • kokemusta some-sisältöjen tuottamisesta
  • kokemusta tai valmiutta oppia digimarkkinointia
  • natiivitason suomen kielen sekä hyviä englannin kielen taitoja

Kiinnostus ja perehtyneisyys pakolais- sekä maahanmuuttokysymyksiin katsotaan eduksi.

Tulet työskentelemään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu pääsääntöisesti etänä koronaohjeistusten mukaisesti. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.5.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Vaikuttamistyön ja varainhankinnan assistentti”.

Lisätietoa tehtävästä antaa yhteiskuntasuhdepäällikkö Katja Mannerström (p. 044 761 5708) ma 3.5. klo 9–11 ja to 6.5. klo 14–16.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta verkkosivuiltamme.