Haemme yhtä darinkielistä ja yhtä arabiankielistä suunnittelijaa!

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla tekemässä yhteiskunnallisesti mielenkiintoista ja merkittävää työtä näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu hakee osaavaan joukkoonsa yhtä asiantuntevaa ja kehittämisotteista darinkielistä ja yhtä arabiankielistä suunnittelijaa toukokuussa alkavaan STEA-rahoitteiseen Reilu työelämä -hankkeeseen. Kolmivuotinen hanke ennaltaehkäisee työperäistä hyväksikäyttöä ja tukee työperäisen hyväksikäytön uhrien pääsyä tukipalveluihin.

Hankkeen suunnittelijana järjestät darin- ja arabiankielisiä info- ja keskustelutilaisuuksia ammattiliittojen, vastaanottokeskusten ja maahanmuuttajajärjestöjen kanssa. Tapaat myös kohderyhmää henkilökohtaisesti mahdollisen työperäisen hyväksikäytön tunnistamiseksi ja tilanteen selvittämiseksi. Lisäksi annat hyväksikäytön uhreille neuvontaa suomeksi, arabiaksi tai dariksi.

Tukenasi sinulla on ammattitaitoisen ja kokeneen yksikön tuki, Pakolaisavun laaja asiantuntijuus sekä yhteistyökumppanit.

Edellytämme hakijalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja
  • kokemusta suunnittelu- ja neuvontatyöstä sekä ohjaamisesta ja kouluttamisesta
  • suomalaisen palvelujärjestelmän, työelämän ja yhteiskunnan tuntemusta
  • kokemusta sidosryhmä- ja verkostotyöstä
  • tyydyttävää suullista ja kirjallista suomen sekä darin tai arabian kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi

Arvostamme hakijalta:

  • hankehallinnon osaamista
  • kohtaavaa työotetta

Tulet työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa. Toistaiseksi työskentelemme pääosin etäyhteyksin. Tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan sosiaali- ja terveysministeriön vahvistaessa huhtikuussa STEA:n avustusehdotukset.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.4.2021 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Ohjaaja/Reilu työelämä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksilötyön yksikön päällikkö Maria Wikberg (puh. 044 720 8479) maanantaina 29.3.2021 klo 10–11 ja keskiviikkona 7.4.2021 klo 13–15. Haastattelut järjestetään torstaina 15.4. ja maanantaina 19.4.2021.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.