Haemme harjoittelijaa kehittämistyön ja kansalaistoiminnan osastolle!

Rekryilmoituksen kuva

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana kehittämässä digitaalista markkinointia ja asiakaskokemusta osana huipputiimiä?

Haemme nyt innostunutta ja oma-aloitteista harjoittelijaa suunnittelemaan ja kehittämään digitaalista markkinointia ja parantamaan asiakashallintaprosesseja ja -kokemusta kehittämistyön ja kansalaistoiminnan osastolle.

Harjoittelija toimii osana kehittämisen ja kansalaistoiminnan tiimiä, ja hän tukee asiantuntijoita digitaalisessa viestinnässä ja markkinoinnissa (mm. hakukoneoptimoinnissa ja sosiaalisessa mediassa), asiakasprosessien hallinnassa sekä koulutus- ja kehittämistehtävissä. Tehtävässäsi sinua tukevat esihenkilön lisäksi järjestömme muut asiantuntijat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Edellytämme harjoittelijalta:

  • Kokemusta tai koulutustaustaa digitaalisesta viestinnästä ja markkinoinnista
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista viestintäosaamista suomeksi ja mielellään myös englanniksi
  • Oma-aloitteisuutta
  • Kykyä työskennellä tiimissä

Tulet työskentelemään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa ja koronatilanteen jatkuessa etänä. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä ja nähdä työsi jälki. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista. Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja.

Harjoittelijalle maksetaan Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan suuruista palkkaa (1 236/kk vuonna 2020). Harjoittelun kesto on pääsääntöisesti 4–6 kk ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”HARJOITTELIJA”. 

Lisätietoa tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Tuuli Nikula (puh. +358 44 761 6556) 11.1. klo 9–12 ja 13.1. klo 13–16.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.