Haemme viestintä- ja markkinointiosastolle harjoittelijaa

Henkilö kirjoittaa tietokoneella

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja tekemässä viestintää pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu etsii innokasta ja tehokasta harjoittelijaa viestintä- ja markkinointiosastolle syksylle 2020.

Harjoittelija pääsee osallistumaan monipuolisesti erilaisiin viestinnän tehtäviin, kuten tausta-aineistojen valmisteluun, mediatyöhön ja sen seurantaan sekä sisällöntuotantoon verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu myös tapahtumiin osallistuminen järjestön edustajana sekä varainhankinnan ja vaikuttamistyön avustaminen. Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata omien kiinnostusten pohjalta.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan. Minimiharjoitteluaika on kolme kuukautta, ja harjoittelun kokonaispituus sovitaan tapauskohtaisesti.

Haemme ensisijaisesti korkeakouluharjoittelijoita, joille on myönnetty harjoitteluun korkeakoulun tuki. Palkkaus on korkeakouluharjoittelun mukainen.

Edellytämme hakijoilta:

  • Kiinnostusta pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin
  • Hyviä kirjoitus- ja viestintätaitoja
  • Halua oppia viestinnästä ja järjestötyöstä
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Erinomaista suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Sosiaalisen median tuntemusta
  • Kokemusta viestintätehtävistä
  • Taittokokemusta ja kuvankäsittelyohjelmien tuntemusta
  • Hyvää kielitaitoa (englanti, ruotsi)

Toimipiste on Pakolaisavun toimistolla Helsingin Vallilassa.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.7.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi. Laita viestin otsikoksi ”Viestintäharjoittelija”.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Annika Nyman-Paajanen (puh. 044 754 3298) ti 30.6. klo 12–13.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Autamme vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa. Lisätietoa järjestöstä: www.pakolaisapu.fi.