Haemme viestinnän asiantuntijaa!

Henkilö kirjoittaa tietokoneella

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana kehittämässä viestintää ja tekemässä mediatyötä pakolaiskysymysten näköalapaikalla? Haluatko olla tärkeä osa asiantuntijaorganisaatiota?

Haemme nyt kokenutta ja sujuvasanaista viestinnän asiantuntijaa vastaamaan Suomen Pakolaisavun viestinnästä ja tiedotuksesta. Mediatyö ja sidosryhmätyöskentely sekä järjestön edustaminen erilaisissa tilaisuuksissa on tärkeä osa työtäsi. Työlläsi varmistat, että viestimme kuuluu ja näkyy siellä, missä pitääkin. Vastuullasi on myös viestintäharjoittelijoiden ja -vapaaehtoisten päivittäinen työnohjaus. Tehtävässäsi sinua tukevat esihenkilösi lisäksi järjestömme muut asiantuntijat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Edellytämme hakijalta:

  • Useamman vuoden kokemusta vaativista viestinnän tehtävistä
  • Kiinnostusta ja/tai kokemusta kehitysyhteistyön ja/tai kotoutumisen teemoista
  • Erinomaisia kirjoitus- ja viestintätekniikan taitoja
  • Hyviä esiintymis- ja koulutustaitoja
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja
  • Kykyä kehittää vahvaa ja näkyvää viestintää

Tulet työskentelemään tässä monipuolisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä lounas- ja virikeseteliedun. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 25.6.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Viestinnän asiantuntija”. Haastattelut pidetään viikolla 27.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Annika Nyman-Paajanen puhelimitse (puh. 044 754 3298) ke 17.6. klo 12–13 ja ti 23.6. klo 13-14.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta: www.pakolaisapu.fi