Verkkoinfo 17.1.2019: Tule ja tutustu Pakolaisapuun!

 

PAIKKA: verkossa

AIKA: 17.1.2019 klo 17-18

KUVAUS: Tahdotko toimia aktiivisesti ja rakentaa uusia alkuja kanssamme? Osana Pakolaisavun toimijoiden verkostoa edistät konkreettisesti pakolaisten ja siirtolaisten oikeuksia, yhdenvertaista Suomea sekä maahan muuttaneiden kotoutumista.

Verkkoinfon aikana esittelemme järjestön toimintaa ja erityisesti sitä, kuinka sinä voit olla mukana. Keväälle etsimme innostuneita tekijätyyppejä ohjaamaan Puhutaan!-suomen kielen ryhmiä, järjestämään Kaveriksi-kohtaamistapahtumia, toimimaan Lähiluotseina vastaanottokeskuksissa (näihin tehtäviin koulutetaan 2.-3.2.) sekä ohjaamaan globaalikasvatuksen työpajoja kouluissa (tehtävään koulutetaan 16.2.-17.2.). Joustavasti voit myös vaikkapa toimia keikkalaisena, suunnitella varainkeruutempauksen kaveriporukalla, kirjoittaa juttuja pakolaisuuden ja kotoutumisen teemoista tai valokuvata tapahtumissamme. Toimijanamme pääset nauttimaan myös mielenkiintoisista koulutuksistamme, webinaareistamme sekä virkistys- ja verkostoitumistapahtumistamme.

TAPAHTUMAKIELI: suomi

ILMOITTAUDU MUKAAN 16.1. mennessä

LISÄTIETOJA: jos jokin pohdituttaa, ota meihin yhteyttä: emma.lipasti@pakolaisapu.fi