Webinaari 12.9.2018: Tiedosta tekoihin – Ratkaisuja globaaliin pakolaisuuteen

Ratkaisuja globaaliin pakolaisuuteen on osa Tiedosta tekoihin -webinaarisarjaa, jossa pureudutaan pakolaisuuden ja maahanmuuton ydinkysymyksiin, ajankohtaisiin haasteisiin ja ratkaisuihin Pakolaisavun omien asiantuntijoiden johdattelemana.

AIKA: 12.9.2018 klo 18-19

PAIKKA: Webinaari toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-työkalulla. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

KUVAUS: Mistä maista pakolaisena lähdetään ja mitkä maat kantavat vastuun maailman pakolaistilanteesta? Miksi ihminen päätyy pakenemaan? Kuinka rakentaa parempaa tulevaisuutta pitkittyneissä pakolaistilanteissa? Pakolaisavun webinaarisarjan ensimmäisessä osassa perehdytään globaalin pakolaisuuden kokonaiskuvaan, syihin ja seurauksiin sekä keskustellaan kehitysyhteistyön roolista suurissa vastaanottajamaissa.

Tässä webinaarissa Pakolaisavun asiantuntijoista verkkoestradille puhumaan saapuvat pakolaisuuden ja vaikuttamisen asiantuntija Ida Schauman sekä ulkomaan ohjelman asiantuntija Outi Perähuhta ja/tai ulkomaan ohjelmanjohtaja Leena Kumpulainen. Läpi webinaarisarjan meidät luotsaa oma ”hostimme”, vertaistoiminnan suunnittelija Heli Tikkanen.

KOHDERYHMÄ: Tiedosta tekoihin -webinaarisarja on suunnattu kaikille pakolais- ja maahanmuuttokysymyksistä kiinnostuneille

TAPAHTUMAKIELI: Suomi

ILMOITTAUDU: https://my.surveypal.com/webipakolaisuus

Webinaarin maksimiosallistujamäärä on 50 henkilöä, joten varaa paikkasi heti. Ilmoittautuminen webinaariin päättyy: 11.9.2018 klo 18. Tsekkaa myös webinaarisarjan muut osat: Ratkaisuja sujuvaan maahanmuuttoon (https://my.surveypal.com/webimaahanmuutto), Ratkaisuja kotoutumiseen (https://my.surveypal.com/webikotoutuminen). Ilmoittaudu mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin webinaareihin kerralla!

LISÄTIETOJA: Johanna Luukkonen, Kansalais- ja koulutustoiminnan suunnittelija,  johanna.luukkonen@pakolaisapu.fi