Webinaari 2.10.2018: Tiedosta tekoihin – Ratkaisuja sujuvaan maahanmuuttoon

Ratkaisuja sujuvaan maahanmuuttoon on osa Tiedosta tekoihin -webinaarisarjaa, jossa pureudutaan pakolaisuuden ja maahanmuuton ydinkysymyksiin, ajankohtaisiin haasteisiin ja ratkaisuihin Pakolaisavun omien asiantuntijoiden johdattelemana.

AIKA: 2.10.2018 klo 18-19

PAIKKA: Webinaari toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-työkalulla. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

KUVAUS: Kuka oikein on maahanmuuttaja ja kuinka usein maahan muuttaneella on pakolaistausta? Millaisen palvelujen viidakon Suomeen muuttanut kohtaa? Onko Suomen maahanmuuttopolitiikka todella kiristynyt? Pakolaisavun webinaarisarjan toisessa osassa tarkastelun kohteena ovat maahanmuuton kokonaiskuva ja moninaisuus Suomessa. Tarkemmin syvennytään maahanmuuttajien kohtaamiin haasteisiin ja ratkaisuihin mm. oleskelulupien ja yhteiskuntamme tarjoamien vastaanotto- ja kotoutumispalveluiden näkökulmista.

Tässä webinaarissa Pakolaisavun asiantuntijoista tapaatte pakolaisuuden ja vaikuttamisen asiantuntija Ida Schaumanin ja Kurvin ohjaajan Iina Helldanin. Läpi webinaarisarjan meidät luotsaa tuttuun tapaan ”hostimme”, vertaistoiminnan suunnittelija Heli Tikkanen.

KOHDERYHMÄ: Tiedosta tekoihin -webinaarisarja on suunnattu kaikille pakolais- ja maahanmuuttokysymyksistä kiinnostuneille

TAPAHTUMAKIELI: Suomi

ILMOITTAUDU: https://my.surveypal.com/webimaahanmuutto

Webinaarin maksimiosallistujamäärä on 100 henkilöä. Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 1.10.2018 klo 18. Tsekkaa myös webinaarisarjan muut osat: Ratkaisuja globaaliin pakolaisuuteen (https://my.surveypal.com/webipakolaisuus), Ratkaisuja kotoutumiseen (https://my.surveypal.com/webikotoutuminen). Ilmoittaudu mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin webinaareihin kerralla!

LISÄTIETOJA: Johanna Luukkonen, Kansalais- ja koulutustoiminnan suunnittelija,  johanna.luukkonen@pakolaisapu.fi