Webinaari 5.11.2018: Tiedosta tekoihin – Ratkaisuja kotoutumiseen

Ratkaisuja kotoutumiseen on osa Tiedosta tekoihin -webinaarisarjaa, jossa pureudutaan pakolaisuuden ja maahanmuuton ydinkysymyksiin, ajankohtaisiin haasteisiin ja ratkaisuihin Pakolaisavun omien asiantuntijoiden johdattelemana.

AIKA: 5.11.2018 klo 18-19

PAIKKA: Webinaari toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-työkalulla. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille.

KUVAUS: Miten roolit ja identiteetti muuttuvat, kun asuinmaa vaihtuu?  Onko kotoutuminen itsestä kiinni? Kuinka vastaanottavan yhteiskunnan rakenteet ja asenteet vaikuttavat? Milloin ihminen on kotoutunut, ja mikä sitä haastaa tai tukee? Pakolaisavun webinaarisarjan kolmannessa osassa käsittelemme kotoutumista sekä yksilön että vastaanottavan yhteiskunnan näkökulmista. Lisäksi kerromme Pakolaisavun työstä ja ratkaisuehdotuksista kokonaisvaltaisen kotoutumisen edistämiseen liittyen.

Tässä webinaarissa Pakolaisavun asiantuntijoista esiin astuvat kotimaan ohjelmajohtaja Ben Malinen, vertaistoiminnan suunnittelija Petri Komulainen sekä vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Suvi Niemelä. Läpi webinaarisarjan meidät luotsaa tuttuun tapaan ”hostimme”, vertaistoiminnan suunnittelija Heli Tikkanen.

KOHDERYHMÄ: Tiedosta tekoihin -webinaarisarja on suunnattu kaikille pakolais- ja maahanmuuttokysymyksistä kiinnostuneille

TAPAHTUMAKIELI: Suomi

ILMOITTAUDU: https://my.surveypal.com/webikotoutuminen

Webinaarin maksimiosallistujamäärä on 100 henkilöä, joten varaa paikkasi heti. Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 4.11.2018 klo 18. Tsekkaa myös webinaarisarjan muut osat: Ratkaisuja globaaliin pakolaisuuteen (https://my.surveypal.com/webipakolaisuus), Ratkaisuja sujuvaan maahanmuuttoon (https://my.surveypal.com/webimaahanmuutto). Ilmoittaudu mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin webinaareihin kerralla!

LISÄTIETOJA: Johanna Luukkonen, Kansalais- ja koulutustoiminnan suunnittelija,  johanna.luukkonen@pakolaisapu.fi