Koulutus 22.9.2018: Kouluttaudu Pakolaisavun vapaaehtoiseksi!

AIKA: 22.-23.9.2018 (la klo 10-16.30, su klo 10-16)

PAIKKA: Elimäenkatu 15, Helsinki

KUVAUS: Kouluttaudu Pakolaisavun vapaaehtoiseksi ja tule mukaan rakentamaan uusia alkuja!

Toimi 1) globaalikasvattajana kouluissa tai 2) edistä kotoutumista Puhutaan!-ryhmissä, Kaveriksi-tapahtumilla tai Lähiluotsina vastaanottokeskuksissa. Tutustu vapaaehtoistehtäviin paremmin täällä, ennen kuin teet valinnan: pakolaisapu.fi/osallistu/vapaaehtoiset

Koulutuksen kaikille yhteisiä sisältöjä ovat työmme tavoitteet ja arvot, pakolaisuus maailmalla ja Suomessa sekä vapaaehtoisten rooli Pakolaisavussa. Globaalikasvattajaksi perehtyvät syvemmin globaalikasvatuksen tavoitteisiin ja työpajamenetelmiin. Kaveriksi-tapahtumien järjestäjät, Puhutaan!-ohjaajat ja Lähiluotsit puolestaan syventyvät kotoutumisen tavoitteisiin, kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen sekä ryhmän ohjaamiseen.

TAPAHTUMAKIELI: Suomi

ILMOITTAUDU MUKAAN: https://my.surveypal.com/koulutus-vapaaehtoiset

LISÄTIETOJA:  Heinäkuussa tiedusteluihin vastaa Eeva Lehtonen: toimistoassistentti@pakolaisapu.fi, elokuun alusta eteenpäin vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Suvi: suvi.niemela@pakolaisapu.fi.