Infoilta 28.8.2018: Tule ja tutustu Pakolaisapuun!

AIKA: 28.8.2018 klo 17-19

PAIKKA: Kamppi (Etkö asu pk-seudulla? Ei hätää, voit seurata lähetystä myös verkkovälitteisesti. Ilmoittaudu tässäkin tapauksessa tapahtumaan alla olevasta linkistä!)

KUVAUS: Tahdotko toimia aktiivisesti ja rakentaa uusia alkuja kanssamme? Osana Pakolaisavun toimijoiden verkostoa edistät konkreettisesti pakolaisten ja siirtolaisten oikeuksia, yhdenvertaista Suomea sekä maahan muuttaneiden kotoutumista.

Illan aikana esittelemme järjestön toimintaa ja erityisesti sitä, kuinka sinä voit olla mukana. Syksyksi etsimme innostuneita tekijätyyppejä ohjaamaan Puhutaan!-suomen kielen ryhmiä, järjestämään Kaveriksi-kohtaamistapahtumia, toimimaan Lähiluotseina vastaanottokeskuksissa sekä ohjaamaan globaalikasvatuksen työpajoja kouluissa (tehtäviin koulutetaan 22.-23.9.). Joustavasti voit myös vaikkapa toimia keikkalaisena, suunnitella varainkeruutempauksen kaveriporukalla, kirjoittaa juttuja pakolaisuuden ja kotoutumisen teemoista tai valokuvata tapahtumissamme. Toimijanamme pääset nauttimaan myös mielenkiintoisista koulutuksistamme, webinaareistamme sekä virkistys- ja verkostoitumistapahtumistamme.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme, ottamaan ensiaskeleet Pakolaisavussa tai etsimään uutta aluevaltausta järjestössämme!

TAPAHTUMAKIELI: Suomi

ILMOITTAUDU MUKAAN 26.8. mennessä: https://my.surveypal.com/info1

LISÄTIETOJA: Jos jokin pohdituttaa, ota meihin yhteyttä! Heinäkuussa tiedusteluihin vastaa Eeva (toimistoassistentti@pakolaisapu.fi) ja 30.7. eteenpäin vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Suvi (suvi.niemela@pakolaisapu.fi).