Työpaikkailmoitus: Henkilöstösuunnittelija

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko tehdä vastuullista ja haastavaa työtä ihmisoikeuksien toteutumisen hyväksi? Haluatko tulla osaksi huipputiimiä?

 

Suomen Pakolaisapu hakee osaavaan joukkoonsa asiantuntevaa ja kehittämisotteista henkilöstösuunnittelijaa.

Tehtävästä:

Henkilöstösuunnittelijana toimit 120 ihmistä Suomessa ja kohdemaissamme työllistävän järjestön henkilöstöhallinnon ytimessä. Tehtävässäsi pääset työskentelemään näköalapaikalla Suomen johtavassa ja kansainvälisesti tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä.

Vastaat kotimaan jatkuvien henkilöstöhallinnon prosessien hoidosta, kuten palkanmuodostumisen seurannasta, työaikojen, lomien ja poissaolojen seurannasta sekä rekrytointi- ja työsuhdeasioista. Palanlaskennan hoitaa ulkoinen tilitoimistokumppani yhteistyössä kanssasi.  Ulkomaantoiminnan osalta toimit koordinoivassa roolissa maatoimistojen tukena. Kehität järjestön henkilöstöhallintoa tavoitteellisesti ja ennakkoluulottomasti tehden työtä, jolla on suuri merkitys koko järjestön toiminnalle.

Edellytämme hakijalta:

  • vahvoja näyttöjä ja kokemusta (vähintään 3 vuotta) henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä tehtävänkuvan mukaista henkilöstöhallinnon substanssiosaamista
  • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • itsenäisyyttä, vuorovaikutustaitoja ja kehittämisotetta
  • erinomaista suomen kielen taitoa sekä vähintään hyvää englannin kielen taitoa
  • hyviä tietoteknisiä taitoja

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3.2018 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Henkilöstösuunnittelija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Jaakko Rämö to 15.3.2018 klo 14–15 ja ma 19.3.2018 klo 14–15, puh. 044 734 7687.

Haastattelut järjestetään 28.3.

Suomen Pakolaisapu on vuonna 1965 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalainen kansalaisjärjestö ja oman alansa näkyvä asiantuntija. Pakolaisapu tukee pakolaisia ja siirtolaisia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä sekä edistää heidän oikeuksiensa toteutumista. Suomessa Pakolaisapu on YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n virallinen edustaja pakolaisasioiden tiedotuksessa. Siirtolaisten ja pakolaisten kotoutumisen tukemiseen keskittyvän Suomen työn lisäksi Pakolaisapu tekee kehitysyhteistyötä pitkittyneissä pakolaistilanteissa Ugandassa ja Myanmarissa.