Miten yritys voi osallistua

Tulkaa mukaan vaikuttamaan maailman kehitykseen. Lue alta erilaisista yhteistyön vaihtoehdoista.

Kertalahjoitus tai kuukausilahjoittaminen

Lahjoitus on nopea tapa tukea pakolaisia. Kertalahjoituksen voi tehdä täällä. Tilinumero on Danske Bank FI71 8000 1300 2236 67 ja viite 6460. Säännölliset kuukausilahjoitukset auttavat meitä suunnittelemaan toimintaamme pidemmällä tähtäimellä. Voit täyttää kuukausilahjoituksen valtakirjan täällä.

Lahjoita osaamista / Kumppanuusyhteistyö

Etsimme mielellämme tapoja, joilla tehdä yritysten kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä pakolaisten hyväksi. Joukossa on voimaa. Onko yrityksessänne tietotaitoa tai muita resursseja, joista voisi olla apua pakolaisille? Ota yhteyttä Varainhankinnan suunnittelija Hanna Lehtiseen, puh. 044 76 89 346.

Anna Parempia Lahjoja

Tehkää vaikutus yhteistyökumppaneihin ja antakaa yrityslahjoina Pakolaisavun Parempi Lahja -kortteja. Kortteja on sekä sähköisiä että pahvisia ja ne kertovat konkreettisella tavalla, minkälaista kehitystyötä lahjalla tuetaan. Haluatteko tukea yrittäjyyskoulutusta naisille tai kenties lukutaitokoulutusta?  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tee tilaus toimisto@pakolaisapu.fi, puh. 09 696 2640. Voit tutustua kortteihin verkkokaupassamme parempilahja.fi.

Myy Pakolaisavun Parempi Lahja -kortteja

Tilatkaa myytäväksi Pakolaisavun Parempi Lahja -pahvikortteja ja kuoria. Korttien aiheina ovat esimerkiksi Lukutaito, Opettaja vuodeksi, Jalkapallo ja Ekoliesi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tee tilaus toimisto@pakolaisapu.fi, puh. 09 696 2640. Voit tutustua kortteihin verkkokaupassamme parempilahja.fi.

Lahjoita osuus tuotemyynnistä pakolaisten hyväksi tehtävään työhön

Tuoteyhteistyössä osuus yrityksenne tuotteen tai palvelun myynnistä lahjoitetaan Pakolaisavulle. Pakolaisavun logoa saa tällöin käyttää tuotteessa ja markkinoinnissa. Ota yhteyttä Varainhankinnan suunnittelija Hanna Lehtiseen, puh. 044 76 89 346.

Mitä hyötyä yritykselle?

Avuksi oleminen tuo hyvän mielen. Mutta se voi tuoda paljon muutakin. Yhteistyön kautta yritys voi toteuttaa yhteiskuntavastuuta ja samalla muuttaa maailmaa. Yhteistyöstä viestiminen lisää tietoisuutta pakolaisuudesta, mutta myös vahvistaa yrityksen mainetta vastuullisena toimijana. Hyvän tekeminen usein myös motivoi ja sitouttaa henkilöstöä uudella tavalla.