Yritysyhteistyö

Kampala-ompelimo

Pakolaisapu tekee pitkäjänteistä työtä pakolaisten hyväksi. Pitkästä kokemuksestamme ja tehokkaista toimintamalleistamme huolimatta yhdessä muiden kanssa saamme enemmän aikaan. Tule yrityksenne kanssa mukaan kehittämään maailmasta turvallisempi paikka elää.

Pakolaisapu on toiminut pakolaisten hyväksi jo 50 vuoden ajan. Tuemme pakolaisia osallistumaan tasavertaisina jäseninä yhteiskuntaan ja sen rakentamiseen Suomessa ja kehitysmaissa. Pitkäjänteisen työn ansiosta olemme vakiinnuttaneet asemamme pakolaisasioiden asiantuntijana ja luotettuna toimijana. Pakolaisapu on ulkoasiainministeriön kumppaanuusjärjestö.

Ulkomailla keskitymme köyhimpien ihmisten auttamiseen erityisesti kouluttamalla. Pitkäjänteisen työn avulla vähennetään köyhyyttä, lisätään ihmisten ja yhteisöjen kykyä auttaa itse itseään ja kehitetään olosuhteita pysyvästi paremmiksi. Tuemme erityisesti naisia ja nuoria. Suosituksi ovat nousseet  esimerkiksi pienyrittäjyyskoulutukset sekä niihin kytketyt säästö- ja lainaryhmät, joissa kerrytetään pääomaa oman yrityksen perustamista varten. Kotimaan toiminnan keskeisiä tavoitteita ovat pakolaisten kotoutumisen edistäminen ja aktiivisen osallistumisen tukeminen. Tavoitteita on edistetty vertaisryhmätoiminnan, naapuruussovittelun sekä nuorten elämänhallintaa vahvistavin keinoin ja turvapaikanhakijalapsia tukemalla.

Tehokkaasta työstä huolimatta emme pysty toimimaan yksin. Yhdistämme mielellämme voimamme niin pienten kuin suurtenkin yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotta työmme olisi vielä vaikuttavampaa. Tulkaa yrityksenne kanssa mukaan. Lue täältä yhteistyön vaihtoehdoista tai ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä mikä olisi teidän yrityksellenne sopiva osallistumisen tapa.

Lue lisää Pakolaisavun työstä

 

 

Lisätietoja